Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu a semnat pentru locuinţa de protocol, dar încă nu se poate muta în ea

ro

20 Feb, 2015 19:40 1519 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a semnat documentele cu Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) pentru reşedinţa de protocol ce i-a fost atribuită, cea în care a locuit Mioara Roman. Cu toate acestea, nu se va muta foarte curând, pentru că vila este în plin proces de renovare. Până atunci, spun apropiaţii fostului şef al statului, acesta va rămâne în Vila Lac 3, pe care a ocupat-o timp de 10 ani, informează Digi24.ro.

Până când Traian Băsescu se va muta efectiv în locuinţa de protocol, va mai dura ceva timp. Asta deoarece vila din strada Gogol, al cărei ultim locatar a fost Mioara Roman, este într-un amplu proces de renovare. Lucrările nu sunt gata. În interior sunt ţevi ruginite, pereţi decopertaţi, instalaţii sanitare lipsă, cabluri electrice care ies din pereţi. Toate ar trebui puse la punct în timp util, relatează Digi24.ro.

Cunoscut ca iubitor de câini, fostul preşedinte le-a cerut muncitorilor care se ocupă de reamenajarea curţii să-i facă şi un adăpost pentru căţei.


Sursa: Digi24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii