Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în trafic. Doi frați, victime ale unui cumplit accident rutier. Un tânăr a murit, iar sora lui este în stare foarte gravă

ro

24 Nov, 2018 16:07 2004 Marime text
Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 20 de ani, care se afla în maşină alături de el a fost grav rănită, într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN7 Deva-Lugoj, în zona localităţii hunedorene Veţel, cele două victime fiind fraţi, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara citat de Agerpres.ro

În accident au fost implicate două camioane TIR şi autoturismul în care se aflau cele două victime.

În urma impactului, cei doi tineri au rămas blocaţi în autoturism, fiind necesară intervenţia echipelor de la descarcerare pentru a putea fi scoase afară din maşină. 

Tânăra, care se afla la volan, a fost transportată în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, iar băiatul a decedat la locul accidentului.

"Bărbatul a decedat. El a prezentat leziuni incompatibile cu viaţa, cu un traumatism cranian grav", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.


La faţa locului au intervenit pompierii militari specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor de la Detaşamentul Deva şi Secţia Ilia şi ambulanţe de la SAJ Hunedoara şi SMURD.

Unuia dintre şoferii de TIR i s-a făcut rău la aflarea veştii că un om a murit în urma accidentului şi a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD.

Cele două camioane transportau anvelope şi autoturisme. 

Traficul rutier pe DN7 în zona accidentului a fost blocat temporar, pe ambele sensuri, până la finalizarea cercetărilor poliţiei. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii