Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Trafic blocat pe drumul către Cogealac. Mai multe mașini prinse în coloană. Vizibilitatea este foarte scăzută (galerie foto + video)

ro

18 Jan, 2018 12:04 3780 Marime text
Din cauza vizibilității reduse și a viscolului traficul este blocat pe drumul către localitatea Cogealac, județul Constanța. 

Potrivit unui martor mașinile sunt blocate în coloană și nu se înaintează de mai bine de 40 de minute. 

În zonă vizibilitatea este foarte redusă. 

UPDATE: ora 14.55

8 autovehicule au fost blocate pe DN22, intre localitatile Tariverde si Palazu Mic, dupa ce un autotren a derapat si a blocat ambele sensuri de mers. La fata locului s-au deplasat 13 utilaje ale DRDP Constanța, care au reusit sa indeparteze pana la ora actuala autotrenul si sa elibereze carosabilul.

Potrivit DRDP Constanța, 4 din cele 8 autovehicule au fost tractate si scoase din zona respectiva, iar in acest moment se actioneaza pentru deblocarea celorlalte 4 autovehicule.
A fost trimisa si o autospeciala senilata pentru a participa la interventie.

Pe segmentul de drum respectiv este in vigoare o restrictie de circulatie pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 t.

În acest moment, vizibilitatea este zero, viteza vântului este de peste 80 km/h, pe sectorul de drum pe care se intervine.

UPDATE. ora 13.30

Potrivit DRDP Constanța, la km 161, Tariverde-Cogealac există un blocaj major din cauza unui tir echipat necorespunzător care a blocat drumul. DRDP Constanța intervine

”De asemenea, sunt autvehicule care s-au așezat pe ambele benzi, îngreunând intervențiile echipelor DRDP Constanța. În zonă va ajunge și un unimog de la Ovidiu pentru sprijin” - au mai precizat reprezentanții DRDP Constanța. 

Potrivit unor martori sunt mașini care sunt blocate în zonă de mai bine de trei ore. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii