Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Teroare în trafic în apropiere de Ovidiu. Circulația este blocată pe Autostrada A4 și pe drumurile spre și dinspre Ovidiu după tragicul accident (foto+video)

ro

21 Nov, 2018 20:36 3542 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2A (E87), la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina (judeţul Constanţa), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două femei, de 31, respectiv 61 de ani și o fetiță de 3 ani au murit pe loc.

Din cauza accidentului circulaţia auto este oprită pe ambele sensuri.

De la ora 19.00, când a avut loc accidentul coloanele de mașini atât pe drumurile către și dinspre Ovidiu se întind pe câțiva kilometri. 

Traficul este blocat și în orașul Ovidiu, dar și pe Autostrada A4, sensul către Ovidiu și pe Varianta Ovidiu Constanța. 

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, circulaţia rutieră pe DN2A (E87) s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident rutier foarte grav (în care au fost implicate trei autoturisme), traficul fusese oprit total la ieşirea din localitatea Ovidiu către Lumina. În urma impactului, trei persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni grave.

Citește și: 

LIVE. Imagini de la eveniment. Carnagiu la ieșire din Ovidiu, pe pod. Trei victime, printre care o fetiță de 3 ani, decedate. Traficul, blocat în zonă (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii