Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativă de omor în spatele gratiilor. Un tânăr condamnat pentru viol a fost agresat de doi bărbați condamnați pentru crimă

ro

22 May, 2018 08:50 1939 Marime text
Tentativă de omor în Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. Un tânăr din Maramureș, condamnat pentru comiterea infracțiunii de viol urmat de moartea victimei, a fost bătut de doi deținuți, condamnați la închisoare pentru crimă, conform evz.ro. 
 
Pe fondul unor conflicte mai vechi, cei trei s-au luat la bătaie în sala de forță a închisorii. Criminalii l-au atacat pe violator cu barele de la haltere, l-au lovit în cap și peste picioare. Numai intervenția rapidă a paznicilor a salvat viața victimei, în ultimul moment. Bărbatul a fost internat, sub pază, la Spitalul de Urgență Arad, cu un traumatism cranio-cerebral. Victima e în stare stabilă, a declarat, luni, Ioan Iovescu, de la Penitenciarul Arad. Cei doi agresori au 28 și 29 de ani și execută, fiecare, pedepse de peste 20 de ani de detenție, ca și victima lor, de altfel.
 
Ofițeri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au demarat cercetări, pe numele celor doi începând-se urmărirea penală pentru comiterea faptei de tentativă de omor. Măsuri preventive suplimentare nu au fost luate față de aceștia, din moment ce sunt deja încarcerați, arată purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Sursa: evz.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii