Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni de furt calificat, depistat de polițiști. Suspectul a fost reținut

ro

13 Dec, 2018 14:07 785 Marime text
La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii de investigații criminale din Hunedoara au efectuat o acţiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiului Hunedoara, un bărbat, de 24 de ani, din localitate, urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni de furt calificat.
 
Potrivit Poliției Române, tânărul este cercetat de autoritățile judiciare din Germania pentru săvârșirea, pe teritoriul acestui stat, a mai multor infracțiuni de furt calificat.
 
Prejudiciul cauzat de bărbatul de 24 de ani constă, în mod special, în aparatură electronică.
 

”În baza mandatului european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
 
Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara şi urmează a fi prezentat, în cursul acestei zile, Curții de Apel Alba-Iulia, cu propunere de arestare preventivă” - au transmis reprezentanții Poliției Române. 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii