Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Specialiștii au vorbit despre „Pământul Sălbatic dintre Ape”

ro

09 Sep, 2015 18:46 1966 Marime text
 
Grup Local Dobrogea Nord a organizat ieri seminarul de informare anual din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată „Dobrogea Nord - Pământul Sălbatic dintre Ape”.
 
Programul a fost cofinanțat din Fondul European pentru Pescuit prin Programul Operațional pentru Pescuit 2007-2013.
 
La eveniment au participat Vicepreședintele Grup Local Dobrogea Nord, Nicolae Papadopol, Secretarul Grup Local Dobrogea Nord, Dumitru Damian, Managerul general Grup Local Dobrogea Nord, Costin Răsăuţeanu, Coordonatorul Polului de Creștere Constanța, Sorin Chiriță, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi ai asociaţiilor patronale.
 
Seminarul a avut drept scop diseminarea rezultatelor proiectului, informarea grupurilor țintă și a publicului larg cu detalii referitoare la evoluţia implementării Strategiei de Dezvoltare a Flag Dobrogea Nord, a tipurilor de acțiuni, și a modului de implementare a proiectului.
 
Numărul total al proiectelor aflate în execuție prin Strategia de Dezvoltare Locală Integrată „Dobrogea Nord - Pământul Sălbatic dintre Ape” este de 12 proiecte, în valoare totală nerambursabilă de 9.302.279,03 lei.
 
Valoarea totală nerambursabilă alocată Strategiei de Dezvoltare Locală Integrată „Dobrogea Nord - Pământul Sălbatic dintre Ape” a fost de 13.263.076,00 lei, structurată în 13 operațiuni de finanțare.
 
„Partea bună a lucrurilor este structura acestei echipe realmente tânără, formată din oameni tineri care s-au sudat din mers, și au avut această capacitate de a crea coeziune, răspuns prompt la problemele ridicate, o viziune clară asupra posibilităților de rezolvare a diverselor probleme, și mai ales nu au lăsat nimic de azi pe mâine. Din acest punct de vedere consider că activitatea Flag Dobrogea Nord este cu adevărat meritorie și dată ca exemplu”, a declarat vicepreședintele Grup Local Dobrogea Nord, Nicolae Papadopol.
 
„Conform graficului cererilor de rambursare ale beneficiarilor ne aflăm astăzi la un procent de 8,54% grad de absorbție al proiectelor aflate în execuție. Până la finalizarea strategiei, corecta implementare a proiectelor prin asistența tehnică continuă oferită de managementul tehnic al Flag Dobrogea Nord, va face ca gradul de absorbție să depășească la final 70% din valoarea totală alocată strategiei.”, a spus Sorin Chiriță.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii