Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Trebuie să ajungă şi mama premierului Sora lui Victor Ponta, audiată la DNA Ploieşti

ro

26 Feb, 2015 09:02 1064 Marime text
Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a ajuns la sediul DNA Ploieşti pentru a fi audiată de procurori în dosarul în care este cercetat în arest soţul ei, Iulian Herţanu.

Soţul acesteia, Iulian Herţanu, a fost arestat la cererea procurorilor DNA Ploieşti pentru că a fraudat fondurile europene în cadrul programului derulat de Hidro Prahova de extindere a canalizării în Comarnic.

UPDATE 1, ora 09.28

La DNA ar urma să ajungă şi mama premierului, Cornelia Naum, deoarece se ştie că una dintre firmele implicate în acest scandal a fost înfiinţată chiar de mama lui Victor Ponta, iar ulterior a fost dată pentru administrare lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului.


Procurorii DNA Ploiești au dispus săptămâna trecută începerea urmăririi penale sub control judiciar față de Sebastian Ghiță și deputatul Vlad Cosma sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat, iar față de președintele CJ Prahova, Mircea Cosma, pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat și pentru folosirea influenței sau autorității în scopul obținerii, pentru sine sau pentru alții, de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii