Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferul unei autoutilitare, depistat de jandarmii constănţeni transportând lemne fără documente legale. Ce amendă a primit

ro

22 Feb, 2019 14:37 1351 Marime text
Astăzi, 22 februarie, în jurul orei 12.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa – Detaşamentul 8 Jandarmi Cernavodă, aflat în misiune de patrulare, a observat o autocamionetă încărcată cu lemne, staţionând pe strada Pinilor din municipiul Hârşova.

Fiind întrebat cu privire la cantitatea de lemne transportată, şoferul autovehiculului le-a comunicat jandarmilor că nu are avize de însoţire a materialului lemnos, din care să reiasă proveninţa legală a acestuia.

În acest context, jandarmii au solicitat sprijinul lucrătorilor Ocolului Silvic Hârşova pentru a măsura cantitatea de lemne în vederea încadrării juridice a faptei,  în urma măsurătorilor rezultând  cantitatea de aproximativ 4 metri cubi.

Întrucât fapta este prevăzută de Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 5000 lei, lemnele fiind predate reprezentanţilor Ocolului Silvic Hârşova.

Sursa foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii