Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Semnele de dinaintea conclavului considerate apocaliptice Previziunile lui Nostradamus vizează, exact, ziua de astăzi

ro

12 Mar, 2013 07:17 2597 Marime text
Astăzi, 12 martie, la Vatican, începe conclavul care va alege noul lider pentru cei 1,2 miliarde de catolici din întreaga lume.
Va fi noul Papa ales de cei peste 200 de cardinali reuniţi în aceste zile la Vatican ultimul din istorie? NBC News a analizat "semnele" din ultimele săptămâni, după ce Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia. 
Potrivit unor profeţii, unele vechi de aproape 900 de ani, în această săptămână se alege ultimul papă din istorie. Nostradamus şi Sfântul Malachie, episcop de Armagh, oraş din Irlanda, din secolul XII, sunt autorii profeţiilor care îl numesc pe Benedict al XVI-lea ultimul papă adevărat, în timp ce succesorul său va fi un papă al cărui pontificat va duce la dispariţia oraşului Roma, acela fiind, de altfel, şi ultimul suveran pontif. 
Nostradamus, devenit celebru prin intermediul profeţiilor sale controversate, a căror interpretare a fost legată, în timp, de tragedii precum cea de la 11 septembrie, din Statele Unite, sau de izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial, a avertizat în urma cu cinci secole că penultimul Papa din istorie va fugi din Roma "în luna decembrie când o mare cometă va putea fi văzută pe cer în timpul zilei", relatează NBC News.
Daca luăm în considerare diferenţa dintre calendare, astrologul Michel de Nostradame sau Nostradamus ar fi putut face referire la cometa ISON care străluceşte chiar mai tare decât Luna şi care va fi vizibilă de pe planeta noastră în anul 2013. Ea ar putea fi văzută chiar şi în timpul zilei.
Printre alte semne pe care specialiştii le-au interpretat ca susţinând teoriile lui Nostradamus în legătura cu sosirea ultimului Papa la Vatican se numără fulgerul care a lovit Bazilica Sfântul Petru de la Vatican, la câteva ore după ce Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia. Şi acesta nu este singurul indiciu din ultimele săptămâni: ploaia de meteoriţi din luna februarie din regiunea Urali, însoţită de explozii violente este considerată tot un semn potrivit adepţilor teoriilor apocaliptice. Oamenii de ştiinţă susţin însă că toate acestea sunt simple fenomene naturale.
Unii consideră că Nostradamus s-a înşelat în profeţiile sale în legătura cu ultimul papă, în timp ce alţii cred ca interpretarea prezicerilor sale a fost eronată. Nostradamus ar fi prezis, pentru 2012, moartea suveranului pontif. Mai mult decât atât, francezul a făcut referire şi la succesorul lui Benedict, "un bărbat tânăr" care "va obţine o funcţie înalta" în 2014.
Sursa: ştirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii