Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful DIAS anunţă dezvăluiri incendiare după ce a apărut gol puşcă

ro

10 Nov, 2012 20:23 1510 Marime text

Poliţia Judeţeană Constanţa face o anchetă internă după ce în presă au fost publicate fotografii în care şeful Serviciului de Acţiuni Speciale, comisarul şef Emanoil Moraru, apare dezbrăcat, ţinând o puşcă de jucărie în mâini, în sala de antrenamente. La rândul său, Emanoil Moraru anunţă dezvăluiri incendiare într-o conferinţă de presă.

Emanoil Moraru nu a negat incidentul, dar a anunţat că fotografiile sunt vechi de doi ani.

Moraru a anunţat dezvăluiri majore despre activitatea poliţiştilor din cadrul IPJ Constanţa. "Nu peste mult timp o să aflaţi exact cum stă toată povestea. Dar de ce nu ne spuneţi acum? Credeţi că am voie să vorbesc, nu am încă voie să vorbesc". În timpul intervenţiei telefonice, acesta le-a reproşat jurnaliştilor că e mediatizat doar în astfel de situaţii. "De ce nu m-au filmat când arunca cu smoală pe mine. eram gol puşcă în curtea unui nenorocit pe care voiam să-l săltăm".

Imediat după apariţia fotografiilor în presă, conducerea Poliţiei Judeţene Constanţa a dispus declanşarea de verificări pentru "a stabili contextul realizării acestora şi veridicitatea lor".

Totodată, "urmează să se stabilească identitatea persoanei ce a pus la dispoziţie fotografiile fără consimţământul protagoniştilor, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsuri legale în consecinţă", se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Constanţa.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii