Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefa Secției ATI și asistenta șefă de la Spitalul "Sf. Pantelimon", suspendate

ro

02 Jun, 2016 12:43 1898 Marime text
Dezvăluirile de astăzi, privind utilizarea discreționară a medicamentelor, a sus la suspendarea din funcție a șefei Secției ATI a Spitalului "Sf. Pantelimon", Laura Constantinescu, și a asistentei șefe, Laura Manea. Decizia a fost luată de conducerea unității medicale și va fi valabilă până la finalizarea unei anchete interne
 

"Au fost suspendate din funcție pe toată durata anchetei. Sunt suspendate începând de astăzi. S-a decis constituirea unei comisii care să ancheteze întreaga situație. În funcție de rezultatele anchetei vom vedea ce măsuri se vor lua ulterior. În funcție de ceea ce va găsi comisia se vor lua măsurile legale", a precizat purtătorul de cuvânt dr. Fiorela Mițoiu, citat de Agerpres.

 
Măsura a fost luată de conducerea spitalului în urma apariţiei unui articol pe site-ul jurnalistului Cătălin Tolontan, în care un medic vorbește despre cum sunt utilizate medicamentele în Spitalul "Sf. Pantelimon".
 
Șefa ATI de la Sf. Pantelimon, Laura Constantinescu, a fost înregistrată în timp ce le spunea colegilor de breaslă pe cine preferă să salveze, în condițiile în care, medicamentele nu ar fi fost suficiente.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii