Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:13 23 09 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pare că procurorii DNA pregătesc un dosar împotriva lui Tăriceanu

ro

30 Sep, 2015 19:22 974 Marime text
 
În dosarul „Microsoft – EADS”, apar noi detalii. El cuprinde nume ale multor oameni politici, din toate partidele și din toate guvernările începând de la epoca Adrian Năstase și până la cea a lui Emil Boc.
 
Cele mai cunoscute nume implicate în acest dosar sunt ale fostului ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu şi a lui Traian Băsescu, dar şi despre sume care ar fi fost înmânate lui Vasile Blaga, Roberta Anastase sau Emil Boc, ale lui Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, Dumitru Nicolae, zis Niro, şi Dorin Cocoş.
 
Printre cei care au dat detalii despre aspect ale acestui grup de oameni se numără şi „martorul ameninţat” Gabriel Marin, care este managerul unei firme implicate în suveică financiară „Microsoft”.
 
Gabriel Marin a vorbit în dosar despre perioada Guvernării Tăriceanu, oferindu-le procurorilor informaţii detailate, cu nume şi date, despre milioane de euro care ar fi fost destinaţi mituirii prim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu, actualului ministru de Finanţe Orlando Teodorovici, secretar de stat în Ministerul Finanţelor în timpul Guvernării Tăriceanu, sau a ministrului Comunicaţiilor din timpul acelaiasi guvernări, Karoly Borbely.
 
Luju.ro scrie că, în momentul de faţă, procurorii DNA pregătesc un dosar împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, dosar care evident se va baza şi pe declaraţia „martorului ameninţat” Gabriel Marin. Este o măsură prin care se va încerca reducerea la tăcere a actualului preşedinte al Senatului, având în vedere că Tăriceanu este unul dintre puţinii politicieni care încă nu şi-au pierdut demnitatea şi au curajul să condamne abuzurile din Justiţie.Sursa foto: paginaeuropeana.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii