Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoarea lui Mazăre Ce promite primarul dacă se descentralizează Portul Constanţa. Iată conţinutul integral al misivei (document)

ro

25 Apr, 2014 20:05 4519 Marime text
scrisoarea lui mazare ce promite primarul daca se descentralizeaza portul constanta iata continutul integral
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • horror 30 Apr, 2014 21:30 nu il mai satura nimeni si nimic.Nu este de ajuns ca platim taxe si utilitati ca in vesti si traim intr-un oras din Africa centrala
  • ***** 28 Apr, 2014 12:56 Cred ca ar fi bine ca toti sa stim nai intai cum s-au cheltuit banii primiti in ultimii doi ani de catre Consiliul local si Primarie din profitul APMC.
  • elena 27 Apr, 2014 09:47 SA MEARGA CEI CU SACOSELE,ASISTATII LUI SOCIALI,CA AU TRANSPORT GRATUIT,SA SEMNEZE
  • Un constanean 26 Apr, 2014 12:50 Si noi chiar trebuie sa credem aberatiile acestui pseudo-primar de Mamaia???Din cauza lui,municipiul Constanta,arata ca dupa razboi.Foarte multi constanteni,nu l-au votat,si totusi a iesit din cauza pomenilor alimentare oferite ani de zile unor pensionari nevoiasi,celor cu dizabilitati,etc.
  • a. teodor 26 Apr, 2014 09:53 Singura solutie eficienta,tehnica,economica si echitabila este solutia legala si care se numeste "reabilitarea energetica a cladirilor".Mazare trebuie sa suporte 33%,Guvernul 33% si cetateanul 33% din pret.Asa scrie la carte. Toate cladirile vechi sunt "sparte,gaurite" din punct de vedere termic.Majoritatea cladirilor pierd energie. Pe ici pe colo mai vezi cate o carpeala cu polistiren facuta de cetateni.O cladire trebuie revizuita termic de la subsol pana la cocosul de pe acoperis.Altfel nu se poate.In rest sunt vorbe electorale.Ca sa subventionezi incalzirea la un apartament care pierde caldura inseamna bani publici aruncati pe fereastra si o crima asupra mediului.Ma mir ca "Verzii" nu au nimic de comentat pe tema asta.Trebuie pus accent pe uniformizarea instalatiilor de incalzire,pe centrale de scara,bloc sau cartier.Mazare comite inca o ilegalitate care intr-o zi va atarna si ea la un dosar in justitie.Mazare risipeste bani publici.Mazare sa renunte la parerea ca el este alfa si omega in orasul asta.Mazare nu este Dumnezeu.Mazare nu face legi speciale.Mazare nu imparte dreptatea dupa bunul plac.Mazare nu stabileste limita saraciei asa cum il taie pe el capul.Opriti-l oameni buni !
  • Valentin 26 Apr, 2014 00:58 Nu pentru locuitorii orașului dorește încă 13 la suta din actiuni.Pentru grupul M, C,S vrea aceste actiuni.Nu semnați!