Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Risc de contaminare cu salmonella Lidl a retras un sortiment de nucă de cocos

ro

23 Feb, 2016 16:01 5650 Marime text
Lidl România a anunţat consumatorii că retrage din magazinele din toată ţara un sortiment de nucă de cocos deshidradată, din cauza riscului unei potenţiale contaminări cu salmonella.

„Producătorul August TOpfer & Co. (GmbH & Co.) KG recheamă în mod voluntar de Ia vânzare, din motive de protecţie a consumatorului, produsul comercializat în magazinele Lidl din România:  nucă de cocos deshidratată, 200 g, EAN 20003388, cu următorul termen de valabilitate: 10.12.2016.
Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări microbiologice (Salmonella spp.). August Tooter & Co. (GmbH & Co.) KG a decis să retragă în mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate 10.12.2016. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare Ia acest produs. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul în once magazin Lidl, primind contravaloarea acestuia, chiar fără a face dovada bonului de casă. Niciun alt produs comercializat de către Lidl Discount SRL nu este afectat de această rechemare“, se precizează pe siteul LIDL.


 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii