Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic în zona Casa de Cultură. Vezi cum se va circula

ro

10 Jul, 2019 17:57 1881 Marime text
Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, informează Primăria Municipiului Constanța.
 
În zona Casei de Cultură, Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de reabilitare a carosabilului.
 
Astfel, echipele SC Confort Urban SRL vor acționa în această noapte pe strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre Țepeș Vodă până pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, motiv pentru care, în intervalul orar 22.00- 06.00, traficul va fi restricționat, circulându-se alternativ, doar pe câte un sens de mers.
 
În 11, respectiv 12 iulie, în intevalul 21.00- 06.00, se va turna asfalt în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.
 
Pentru ca reabilitarea tramei stradale să se realizeze în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total, joi, 11 iulie și vineri, 12 iulie, în intervalul orar menționat mai sus, în perimetrul în care se efectuează lucrări.
 

În acest sens, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, transmite Primăria Municipiului Constanța.

 
De asemenea, traseul autobuzelor RATC care deservesc liniile 44 și 51 se va modifica joi, 11 iulie și vineri, 12 iulie 2019, în intervalul orar 21:00 - 23:00.

Pentru consultarea modificărilor, citește și: Anunț al RATC Constanța. Două trasee de transport în comun vor fi modificate timp de două zile

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii