Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recompensă pentru prinderea pedofilului căutat în toată ţara. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare!

ro

06 Jan, 2018 16:00 2672 Marime text
Un bărbat care a încercat să agreseze sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, este căutat de polițiștii din Capitală.
„În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, conform reprezentanților Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).
Polițiștii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei.
Sensibilizat de acest caz, tată a doi copii, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Horia Constantinescu a anunţat pe pagina de Facebook că pune la bătaie o sumă de bani pentru capturarea pedofiului.
 “Haideţi să strângem o sumă, premiu pe capul pedofilului din lift. Pun 1000 euro în mâna celui care furnizează informaţia!”, a scris pe pagina sa de socializare şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului din Constanţa, Horia Constantinescu. Postarea sa a adunat în scrut timp mai mulţi susţinători. Mai mulţi prieteni virtuali ai şefului CJP Constanţa s-au arătat dispuşi să contribuie cu diverse sume de bani pentru “capturarea” pedofilului. Printre ei şi omul de afaceri Alex Erbaşu, care a anunţat că va contribui şi el tot cu 1000 de euro.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti dar şi de poliţiştii din cadrul departamentului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii