Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:06 23 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţia B1 Tv la dezvăluirile lui Robert Turcescu

ro

22 Sep, 2014 22:34 1199 Marime text
Postul B1 Tv a reacționat ca urmare a dezvăluirilor făcute de Robert Turcescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea românească”.
 
„Am luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii noştri, de mărturisirea făcută de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire. Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care rămâne mărturisirea lui Robert Turcescu până la proba contrarie”, se arată într-un comunicat al B1 Tv.
 
“În acest sens, în mod evident, activitatea sa de ofiţer sub acoperire este incompatibilă cu cea de jurnalist. Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere.
 
Aşa cum a anunţat Robert Turcescu personal, colaborarea cu postul nostru de televiziune a încetat. Este opţiunea sa, aşa cum şi subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii realizate la B1 TV au fost tot alegerea lui Robert Turcescu”, se mai arată în comunicatul B1 TV.

Ti-a placut articolul?

Comentarii