Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanţa a primit astăzi vizita a două delegaţii de oaspeţi străini. Vezi despre ce este vorba

ro

12 Apr, 2013 13:28 839 Marime text
Prefectura Constanţa  a primit astăzi vizita a două delegații de oaspeți străini. În prima parte a zilei, prefectul Eugen Bola, alături de subprefecții Radu Volcinschi și Iucsel Selamet, și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, a întâmpinat o delegație din Mudanya - Turcia, formată din primar, viceprimari și consilieri locali.

Oaspeții sunt găzduiți în România, în perioada 10-15 aprilie, de către Primăria Municipiului Medgidia pentru semnarea înţelegerii de cooperare între cele două localități. Delegația a fost însoțită la Prefectură de primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache.

A doua delegație care a sosit la Instituția Prefectului Județul Constanța a fost formată din comandanți ai navelor aparținând Grupului de Cooperare Navală din Marea Neagră - BLACKSEAFOR, TCG HEYBELLIADA, RFS NOVOCHERKASSK, BGS RESHITELNI, UPS CHERKASY, GCG SOKHUMI, care efectuează o vizită în portul militar Constanța, în conformitate cu Planul de Relații Internaționale al Ministerului Apărării Naționale pentru anul 2013.

Militarii au fost primiți de către prefectul Eugen Bola, subprefecții Radu Volcinschi și Iuscel Selamet, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, viceprimarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, și Petrică Munteanu, director Direcția Relații Internaționale și Organizare Evenimente Primăria Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii