Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul ucis de afaceristul turc, decorat de Iohannis

ro

22 Aug, 2015 09:47 1174 Marime text
 
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi dimineaţă, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului Gheorghe Ionescu. 
 
„În semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu", se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale. 
 
„Acest decret a fost semnat astăzi de preşedintele Klaus Iohannis după ce vicepremierul a solicitat acest lucru printr-un document trimis la Adminsitraţia Prezidenţială. În dimineaţa în care poliţistul a murit, a fost promovat la grad de subinspector şi astăzi preşedintele României a semnat decretul de decorare pentru Gheorghe Ionescu. Vorbim de Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler", a explicat reporterul Antena 3, Ana Maria Roman. 
 
Dumitru Coarnă, consilier juridiic SNPPC, a explicat că gestul autorităţilor române este de apreciat.
 
"Pot să certific şi să vă transmit sentimentul meu de încredere în ministrul Gabriel Oprea, chiar dacă unii au altă părere, dar acest om a demonstrat că simte sistemul şi că vrea să facă un sistem poliţienesc performant, respectat, care să genereze şi să ofere siguranţă publică."


Sursa: antena3,ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii