Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Română Acțiune pentru protejarea domeniului silvic

ro

18 Sep, 2018 13:23 1313 Marime text
În urma unei acțiuni pentru protejarea fondului forestier, desfășurată în județul Bistrița-Năsăud, polițiștii au dispus confiscarea a peste 50 de metri cubi  de cherestea, în valoare de peste 33.000 de lei.

De asemenea, o societate comercială a fost amendată cu 10.000 de lei, fiind indisponibilzat și autocamionul folosit la transportul materialului lemnos.
 
 în cadrul unei acțiuni silvice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistatla data de 17 septembrie a.c., în trafic, un autocamion cu semiremorcă în timp ce transporta 50,2 m.c. de cherestea, în valoare de 33.569 lei, fără proveniență legală.
 
În urma verificărilor efectuate, la fața locului, de către polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a rezultat faptul că o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat, în mod repetat, cu același aviz de însoțire, aceeași cantitate de cherestea.
 
Astfel, polițiștii au sancționat contravențional  agentul economic cu o amendă în valoare de 10.000 de lei. De asemenea, a fost dispusă confiscarea materialului lemnos și a mijlocului de transport folosit.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • io dixit 18 Sep, 2018 18:13 Putiiiin! Foarte putin! Aia cu un camion au scos amenda. Cite camioane incarcate au trimis si cite o sa mai trimita!? Cred ca in cazul asta, vreo 2-3 mil de lei amenda ar fi cam ce s..ar cuveni.