Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Votul în cazul Elenei Udrea, rezultatul unei înţelegeri

ro

29 Oct, 2015 16:19 1684 Marime text
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că votul parlamentarilor privind încuviințarea urmăririi penale și a reținerii Elenei Udrea, dar nu și a arestării preventive a acesteia este urmare unei înțelegeri categorice între Victor Ponta, PSD, Udrea, Traian Băsescu și Gabriel Oprea.
 
„Rezultatul este unul care pe mine mă surprinde, suspectez și eu ca și mulți alții că rezultatul votului este urmarea unei înțelegeri categorice între Ponta, PSD, Udrea, Băsescu, Oprea. Indiferent de cine a fost condus PSD, să știți că a avut același comportament și aceleași metehne anti-justiție și pro-corupție. Indiferent de variantă, PSD a apărat în Parlament în permanență interesele Elenei Udrea și ieri la vot s-a văzut acest lucru, acesta fiind codul de conduită al PSD-ului", a spus Alina Gorghiu, potrivit romaniatv.net.
 
„Eu am stat în prima bancă și am văzut tot, nu știu cum se vede din spate, au votat cu bilele deasupra urnei. Problema nu este a PNL-ului (...) și dacă toți parlamentarii PNL ar fi votat pentru doamna Udrea și împotriva cererilor Justiției, era insuficient pentru că noi suntem minoritate în Parlament. Dacă PSD-UNPR, ALDE ar fi votat așa cum au anunțat, lucrurile erau în regulă, dar să știți că parlamentarii PNL au avut de data aceasta un comportament corect și nu a existat niciun fel de emoție privitor la conduita noastră", a mai menționat Alina Gorghiu.
 
Sursa foto: rfi.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii