Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PMP a depus plângere la DNA împotriva lui Tăriceanu

ro

24 Jun, 2014 14:54 1245 Marime text
Elena Udrea, preşedintele Partidului Mişcarea Populară a anunţat azi, pe Facebook, că PMP a decis să depună plângere penală la DNA împotriva preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, pentru că acesta îi cerea, pe când era prim-ministru, printr-un bileţel colorat, preşedintelui Băsescu, să intervină la Parchet în favoarea prietenului său, potrivit Mediafax.


”Tăriceanu ar trebui să îşi dea de urgenţă demisia din fruntea Senatului. El este ultimul om care ar putea vorbi despre onoare sau justiţie, în condiţiile în care acum nu este decât o marionetă în mâinile lui Dan Voiculescu şi a tuturor celor care au problerme cu legea şi vor să scape nepedepsiţi, după ce au prăduit România. Sunt convinsă că DNA de acum va putea face mult mai multă lumină în acest caz decât Parchetul General de atunci, pe care majoritatea PNL-PSD îl controla”, a scris Udrea, pe pagina de Facebook.
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în replică, faptul că singurul lucru pe care doreşte să îl comenteze este că ”DNA va putea să analizeze, şi justiţia trebuie să funcţioneze”, mai scrie Mediafax.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii