Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congresul Extraordinar al PMP Eugen Tomac a fost ales preşedinte al partidului (VIDEO)

ro

19 Feb, 2022 15:44 2995 Marime text


Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) l-a ales sâmbătă, 18 februarie, pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice.

El a candidat ca lider al moţiunii „PMP - un nou început pentru o Românie creştin-democrată". 

Din totalul de 456 de voturi exprimate, 421 au fost „pentru'', 18 „împotrivă'' şi 17 abţineri.  

„Vă mărturiesc că nu mă așteptam să fiu pus din nou în această postură, dar vreau să mă adresez cu acest prilej tuturor membrilor PMP. În politică, am învățat un lucru esențial pe care ni l-a spus, cu multă îndemânare, cel care a dat suflu acest partid - că uneori ești pus în situația de a face ceea ce trebuie, nu ceea ce îți place. (...) Vreau să nu uităm  un lucru esențial - într-o organizație politică, întodeauna au dreptate cei care, prin mijloace democractice, aleg care este calea de urmat”, a declarat Eugen Tomac.



Președintele Organizației Județene Constanța a Partidului Mișcarea Populară (PMP), Claudiu Palaz, i-a oferit susținerea lui Eugen Tomac pentru șefia partidului, precizând că îl respectă ca om politic pe Cristian Diaconescu, fostul președinte al PMP, însă „viața politică merge mai departe”. 

„Mă onorează, din nou, încrederea pe care mi-o acordați. Asta nu înseamnă că nu înțeleg contextul și responsabilitatea cu care mă încarcați într-un moment atât de dificil. (...) Înainte de a intra în textul moțiunii pe care l-am transmis tuturor colegilor noștri, vreau să subliniez câteva astpecte importante în contextul în care ne aflăm. (...) Pentru a înțelege că există foarte multe motive pentru care PMP trebuie să meargă înainte, (...) și n-am să mă refer doar la obiectivele politice ale partidului”, a adăugat Eugen Tomac, la Congresul extraordinar al PMP. 

La începutul lunii februarie 2022, eurodeputatul Eugen Tomac anunţa că pe 19 februarie va fi organizat congresul formaţiunii. 

foto și video: Facebook/ Partidul Mișcarea Populară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii