Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul roșu de intervenție activat după un grav accident rutier. Trei autoturisme implicate. Sunt mai multe victime

ro

24 Sep, 2018 08:06 1870 Marime text
Un grav accident care a avut loc luni dimineaţa în localitatea Buduhala s-a soldat cu nouă victime, dintre care una încarcerată, fiind activat planul roşu de intervenţie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj citat de Agerpres.ro. 

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autovehicule.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, accidentul a avut loc în apropierea postului de poliţie din zonă. 

UPDATE. 

Unsprezece victime au rezultat în urma accidentului petrecut luni dimineaţa în localitatea Buduhala, cauza producerii evenimentului fiind neacordarea de prioritate la intersecţia unui drum comunal cu DN 67, transmite Agerpres.ro

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), toate victimele au fost transportate la spital, fiind vorba despre o persoană rănită grav, încarcerată, două rănite mai grav, şase cu leziuni minore şi alte două prezintă atacuri de panică.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a precizat că accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care circula pe un drum comunal şi a pătruns pe DN 67 fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două autovehicule care se deplasau dintre Motru spre Târgu-Jiu. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii