Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:26 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 800 de polițiști din Constanța vor veghea ca alegerile locale să se desfășoare în bune condiții

ro

04 Jun, 2016 14:55 906 Marime text
Poliţia Română a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
 
Peste 800 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral și în total peste 1.500 de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Constanța sunt la datorie în aceste zile.
 
Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestori misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative, precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.
 
Poliţiştii se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale în această perioadă.
 
De asemenea, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, poliţişti constituiţi în echipe operative și de cercetare la fața locului.
 
Totodată, au fost stabilite şi efective de rezervă formate din poliţiştii și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, care vor fi în permanenţă pregătite să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.
 
 
Totodată, și Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.
 
Aproape 450 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral. Peste 150 de poliţişti, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.
 
De asemenea, dintre cele 204 secţii de votare constituite la nivelul judetului Tulcea, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 92 de secţii.
 
Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 35 de poliţişti, constituiţi în 17 echipe operative.
 
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 20 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii