Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale Vezi aici suspecţii

ro

19 May, 2011 21:29 1433 Marime text

Opt percheziţii domiciliare au fost efectuate astăzi de procurorii DIICOT pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în săvârşirea de infracţiuni informatice şi fraude cu cărţi de credit. Ancheta a fost desfăşurată de Serviciul Teritorial Craiova al DIICOT, cele opt descinderi vizând capitala, municipiul Craiova şi Zimnicea. Redăm în continuare comunicatul remis de reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism:

„În fapt, se reţine că liderul grupului infracţional organizat, învinuitul Poşulescu Adrian, confecţiona aparatură de skimming, destinată montării la bancomate din ţară şi străinătate, în scopul obţinerii frauduloase a datelor de pe cardurile bancare.
Învinuiţii Poşulescu Adrian, Capotescu Gheorghe Laurenţiu şi Poenaru Covaci Junior vindeau aparatura de skimming la preţul de 3000 euro/ dispozitiv sau o închiriau în schimbul unui procent de 50% din numerele de card obţinute în mod fraudulos.
La data de 18 mai 2011, învinuitul Gănescu Decebal Simion a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Craiova, având asupra sa un dispozitiv de skimming confecţionat artizanal.
Învinuiţii Gănescu Decebal-Simion, Capotescu Gheorghe Laurenţiu, Poşulescu Adrian şi Poenaru Covaci Junior au fost conduşi la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în vederea audierii.
Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri din cadrul B.C.C.O. Craiova şi lucrători din cadrul SPIR.
Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către S.O.S. Craiova şi S.R.I.- Dolj“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii