Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea este gratuită Atelier despre cum să susții prezentări de succes folosind facilitarea grafică, în Constanța

ro

01 Sep, 2015 20:45 1043 Marime text
 
Un atelier de diseminare al proiectului Erasmus+ - Graphic Facilitation for Better Communication va avea loc vineri, 4 septembrie, începând cu ora 10:30 la Hotel Ibis Constanța, în sala Ovidiu.

„Vrei să înveți cum să susții prezentări de succes folosind facilitarea grafică? Ești cadru didactic și ești curios să afli cum poți folosi facilitarea grafică pentru a realiza lecții interactive cu elevii tăi? Lucrezi sau faci voluntariat într-un ONG și vrei ca mesajele organizației tale să ajungă mai ușor la grupurile țintă folosind tehnica facilitării grafice? 

Dacă răspunsul este da, te așteptăm la atelierul nostru de diseminare al proiectului Erasmus+ - Graphic Facilitation for Better Communication”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului Atelier "Graphic facilitation for better communication".

În cadrul evenimentului pot participa persoane din comunitatea locală din Constanța care lucrează cu copii sau tineri, voluntari, studenți, cadre didactice, ONG-uri, autorități locale, pentru a învăța cum pot folosi facilitarea grafică, vizualul pentru a comunica mai clar mesajele lor.

Trainerul este Paul Dumitru, iar participarea la eveniment este gratuită în limita a 50 de locuri. Condiția este să confirmați participarea folosind adresa de email claudia@devision.org.ro.



Sursa: Facebook Atelier „Graphic facilitation for better communication"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii