Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trei persoane fizice cer insolvența Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)!

ro

07 Apr, 2024 17:00 2123 Marime text
 
 
 
  • Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV) este controlată de Atelier Media SRL!
  • Potrivit dobrogea.tv/static/societate „asociat unic SC Atelier Media SRL având ca acționar SC GVC Investment Company LTD cu 96,08% acțiuni, asociat unic Gabriel-Valentin Comănescu“.
 
 
Se cere intrarea în insolvență a societății comerciale Dobrogea Media SRL (DobrogeaTV)! Solicitarea a fost înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, cu numărul 2338/118/2024, și cu obiect deschiderea procedurii la cererea creditorului. Conform portalului instanțelor de judecată, Jijiie Andreea – Cornelia, Veres Irina și Vieru Ciprian au calitatea de creditor, iar Dobrogea Media SRL are calitatea de debitor.
 
Nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 7 aprilie 2024, SC Dobrogea Media SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia, se ocupă de activităţi de difuzare a programelor de televiziune și este controlată de Atelier Media SRL, din Constanţa, incinta Port, Dana 34.
 
Ca administrator figurează Bratu Mihai Dumitru.
 
Conform Termene.ro, pentru anul 2022, cu 30 de angajați și cu mai multe contracte publice, Dobrogea Media SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 3.427.658 de lei și un profit net de 189.490 de lei.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 7 aprilie 2024, Dobrogea Media SRL are datorii către stat în valoare totală de 557.765 de lei, din care la buget stat - 237.499 de lei, asigurări sociale - 207.482 lei și sănătate - 81.852 de lei.

Conform RECOM, Atelier Media SRL are sediul în municipiul Constanţa, incinta Port, Dana 34, se ocupă de activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune și are ca acționar majoritar pe GVC Investment Company Limited, din Cipru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 94.12%, restul fiind deținut de Pascu Lucian, din Constanța.
 
Ca administrator apare Ţivichi Camelia-Claudia.
 

Pentru anul 2022, cu patru angajați, Atelier Media SRL (ce a avut în trecut trei contracte publice cu Asociația Club Sportiv 4v Motorsport și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța ) a declarat o cifra de afaceri netă de 614.314 lei și un profit net de 268.831 lei.
 
Potrivit dobrogea.tv/static/societate „asociat unic SC Atelier Media SRL având ca acționar SC GVC Investment Company LTD cu 96,08% acțiuni, asociat unic Gabriel-Valentin Comănescu“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Valentin Comănescu iese din Izvor M.D. Crîngu SRL!

 
Grup Servicii Petroliere Shipyard, Grup Servicii Petroliere Catering, SPG Medical Emergencies și Gino Impex, vizate de cereri de insolvență!

 
Fosta bancă de pe strada Traian din Constanța, deținută de Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, de vânzare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii