Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele Nicolae Picu va fi în Duminica Floriilor împreună cu credincioşii săi, la „Sfântul Mina”

ro

22 Apr, 2013 12:18 2431 Marime text
Blogul Asociaţiei Sfântul Mina Constanţa anunţă astăzi că părintele Nicolae Picu va fi în Duminica Floriilor împreună cu credincioşii săi la „Sfântul Mina”. Este postat şi un mesaj în care, printre altele, se menţionează: „Vom fi pe pajiştea dintre biserică şi Centrul Arca, în Duminica Floriilor, după Sfânta Liturghie! Părintele nostru drag ni se va alătura după slujbă, ca să fim în împreună-rugăciune şi în comuniune. În tot acest timp, deși despărțit de credincioși de forțe potrivnice, Părintele Picu a fost în rugăciune cu sufletul lângă turma sa. «Toate semnele extraordinare de atașament ale fiilor mei duhovnicești m-au mișcat adânc și au fost o mare mângâiere»”, ne-a transmis părintele”.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cojocaru 24 Apr, 2013 20:06 AI observat prost din cauza ochelarilor de cal pe care ar trebui sa-i dai jos .Al vostru arhiereu are credinciosii lui in ale minciunii si pierzarii ,si tu esti al de pune in aplicare planurile sale diabolice .Asa-i ca-ti place biserica din parc ?Iti place la fel de mult ca lui Roman ? te si vezi paroh acolo caci e greu sa faci o biserica .Tu inscaunat la Eforie cu mascatii ar trebui sa te numesti Cipi bin laden fiul lui Caiafa . DA am aflat si ce-i cu asta ?si mama ta este femeie si apa este uda .Voi sunteti urmasii ucenicilor lui Hristos ,mai Ionica fara frica cand atentati la munca si turma altuia ?Ai pus macar un pom intr-o curte de biserica ca macar o gropita ,unde sa-l plantezi ,sa faci si tu ,sa vezi cum e.Pacat de tine ca esti tanar .
  • PICU 23 Apr, 2013 16:07 OBSERV ca Picu are "credinciosii săi"!!! Înseamnă ca nu le trebuie biserica, căci Biserica este doar pentru credinciosii lui HRISTOS, nu ai lui Picu-japca
  • Eu 23 Apr, 2013 14:56 AFLAȚI DACĂ PICU NU CUMVA A TRECUT LA CATOLICI, adică s-a lepadat de credință, exact ca unul din frații săi care este preot catolic! NU II MAI PLANGETI DE MILA!