Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părerea lui Traian Băsescu despre demisia lui Tiberiu Niţu –„E aproape un şantaj”

ro

02 Feb, 2016 20:48 2090 Marime text
 
În urma anunțului făcut de Tiberiu Nițu conform căruia acesta și-a depus demisia din funcția de procurer general, fostul preşedinte al României Traian Băsescu a declarat în această seară că „nu există nicio acuzaţie” pe numele lui Niţu, ci doar „o presiune publică inutilă”. De asemenea, Băsescu a mai subliniat ideea că fostul procurer ar fi trebuit să rămână în fruntea Parchetului General, nu să cedeze unui „șantaj” și să demisioneze.
 
„Eu privesc la situația instituțională. Eu nu am auzit încă o acuzație la adresa lui Nițu. Știe cineva o acuzație? În schimb, o presiune pornită de toate tunurile mediatice știm cu toții că există.
Pe mine Nițu m-a batjocorit după ce mi-am termina mandatul. Nu-i sunt prieten. De câte ori mergea la CSM mai spunea de 80 de dosare penale ale fostului președinte al României. A făcut un joc politic care nu i-a făcut cinste. Nu pot să-l respect foarte mult din acest motiv. Pentru mine Nițu e o pată de grăsime pe un perete, un cineva care a trecut pasager pe la Parchetul General, dar discutăm de instituția Parchetului General. E aproape un șantaj, a fost îndepărtat din funcție. Se poate întâmpla oricui în România anului 2016”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.



Sursa foto: max-media.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii