Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizat de CCINA Ambarcaţiuni de agrement, sportive, de pescuit – la târgul Tomis Yacht & Salon Auto

ro

09 Jun, 2014 12:13 4061 Marime text


Târgul Tomis Yacht & Salon Auto, organizat de CCINA, va avea loc 12-15 iunie, în parcarea City Park Mall Constanţa, pe o suprafaţă totală de 2500 mp.

Expoziţia va reuni  producători, importatori şi distribuitori de: ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit, scule şi accesorii pentru pescuit, mobilier camping, terase şi  grădini de vară, echipamente şi accesorii pentru sport şi timpul liber, precum și companii de asigurări şi leasing.


Tomis Yacht se bucură de o veche tradiţie la nivel naţional, fiind promotorul producătorilor şi distribuitorilor de ambarcaţiuni, ajungând la cea de-a XVII-a ediţie. Ediţiile precedente s-au bucurat de un  foarte mare succes, fiind unanim apreciate de către expozanţi şi vizitatori. Eforuturile depuse în cei 16  ani de organizare a acestui eveniment isi arată roadele, fiind din ce în ce mai mulţi români care se indreaptă spre yachting, alegând să isi petreacă timpul liber practicând sporturi nautice. Perioada de maxim interes pentru publicul local şi naţional şi atracţia pentru  produsele prezentate, fac din TOMIS YACHT mai mult decât o simplă expoziție, acest eveniment reprezentând locul de întâlnire a celor cu adevărat pasionaţi de acest domeniu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii