Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Federația anunță că meciul se va juca la Constanța Omologarea stadionul „Farul“ pentru Supercupa României, amânată

ro

02 Jul, 2015 16:33 1844 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanța a fost inspectat, astăzi, în vederea omologării pentru Supercupa României, dintre Steaua și ASA Tg. Mureș, care se va juca pe 8 iulie. Comisia de omologare a dat termen până luni pentru înlocuirea unei camere video de securitate, pentru înlocuirea unor scaune deteriorate și pentru încheierea curățeniei prin unele zone din tribună. „Poate apărea și situația ca meciul să nu se mai joace la Constanța, dar eu sunt convins că nu se va ajunge aici, iar partida va fi găzduită de stadionul nostru“, a declarat președintele executiv al FC Farul, Auraș Brașoveanu. Pe de altă parte, potrivit unor surse federale, nu ar exista pericolul ca meciul să nu mai aibă loc la Constanța, ultimele probleme ridicate urmând a-și găsi cu siguranță rezolvarea. 

UPDATE 17.16: În urmă cu puțin timp, Federația Română de Fotbal a dat publicității un comunicat, sub titlul „Supercupa României 2015 se va disputa la Constanța“, pe care îl prezentăm în cele ce urmează: „Reprezentanții Federației Române de Fotbal au inspectat astăzi stadionul Farul din Constanța, arena desemnată să găzduiască Supercupa României 2015. În urma acestei inspecții, s-a decis că luni, 6 iulie 2015, se va întruni Comisia pentru Omologarea stadionului. În acest interval de timp, vor fi înlocuite o cameră de supraveghere și un număr de scaune deteriorate. De mâine, 3 iulie 2015, biletele la Supercupa României 2015, FC Steaua București - ASA Târgu Mureș, sunt disponibile și la casa de bilete de la intrarea în stadionul Farul din Constanța (Strada Primăverii), în intervalul orar 10:00-19:00“.

    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii