Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O turistă din Caransebeş a fost tâlhărită pe bulevardul Lăpuşneanu

ro

31 Jul, 2012 13:47 1230 Marime text

La data de 30 iulie a.c., ora 13.00, ofiţerii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de către o turistă în vârstă de 55 ani, din Caransebeş, cu privire faptul că în jurul orei 12.30, în timp ce se deplasa pe bulevardul Al. Lăpuşneanu a fost acostată de către un tânăr care i-a smuls de la gât două lanţuri din aur de aproximativ 15 g, apoi a fugit cu un autoturism în care se mai aflau 3 persoane.

În mai puţin de o oră autoturismul a fost depistat şi blocat în trafic, în zona Aqua Magic, din staţiunea Mamaia.

În interiorul acestuia au fost identificaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, din Sibiu, iar în urma investigaţiilor efectuate oamenii legii stabilind ca suspect de comiterea faptei O.A.O., în vârstă de 17 ani.
La controlul corporal şi al autoturismului, a fost găsită suma de 1.140 lei reprezentând contravaloarea lanţurilor sustrase şi amanetate, sumă ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Doi dintre cei patru tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând ca în ziua de 31.07.2012, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunere de arestare, ceilalţi doi fiind cercetaţi în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii