Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:31 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă de aur la Medgidia, de Dragobete

ro

25 Feb, 2014 17:58 1547 Marime text

În luna iubirii, de Dragobete, Primăria Municipiului Medgidia a serbat iubirea împreună cu 25 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Sala de sedinte a Consiliu Local s-a umplut de emoția celor 25 de cupluri care au fost invitate să serbeze dragostea și respectul pe care și-l poartă de o jumătate de secol.

Primarul Marian Iordache, împreună cu viceprimarul Luminița Vlădescu i-au primit cu drag pe cei prezenți și le-au urat multă iubire și mai ales, multă sănătate, pentru a putea avea grijă unul de altul în continuare.

„Mă bucur să văd că dragostea, respectul și fidelitatea v-au ținut aproape unul de celălalt timp de jumătate de secol!” le-a urat primarul Marian Iordache.
    La fel ca și acum 50 de ani la nuntă, doamnele au primit flori și îmbrățișări de la edilii orașului, iar domnii încurajări și urări de sănătate. Și pentru că nu există nuntă fără dar, așa cum se spune, cele 25 de cupluri au primit câte 150 de lei.

    „Ne-am gândit să organizăm acest eveniment chiar de Dragobete, pentru a nu uita că pe lângă toate grijile și necazurile, iubirea este printre cele mai de preț avuții ale omului, iar faptul că acești oameni se iubesc de 50 de ani, este cea mai bună dovadă a acestui lucru și ne dă speranță în generațiile care vin”, a declarat Marian Iordache.

Ti-a placut articolul?

Comentarii