Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - A ajuns şi procurorul Andrei Bodean Nicuşor Constantinescu a ajuns la Tribunalul Constanţa

ro

07 Nov, 2014 11:38 2545 Marime text
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, trebuia să ajungă la ora 11.00, la Tribunalul Constanţa. în urmă cu doar câteva minute, la sediul Palatului de Justiţie Constanţa, a ajuns o maşină cu girofar. Mai multe persoane au intrat în sediul Palatului de Justiţie. Până în prezent, nu se poate confirma dacă printre acestea se află şi Nicuşor Constantinescu, având în vedere că întregul grup a intrat în incinta Tribunalului Constanţa pe uşa garajului, nu pe intrarea principală.

UPDATE, ora 11.50
La Palatul de Justiţie Constanţa au ajuns soţia lui Nicuşor Constantinescu, Codruţa Constantinescu şi fiica acestuia, Smaranda Constantinescu.

UPDATE, ora 11.58

Nicuşor Constantinescu a ajuns la Palatul de Justiţie Constanţa.  La Tribunalul Constanţa a ajuns şi procurorul Andrei Bodean din DNA Constanţa, cel care l-a trimis în judecată pe Nicuşor Constantinescu. Andrei Bodean este procurorul de şedinţă.

UPDATE, ora 12.05
Nicuşor Constantinescu refuză să semneze mai multe documente. Preşedintele suspedat al CJC a susţine că nu s-a ascuns de justiţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii