Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei, atac dur la Elena Udrea

ro

07 Feb, 2015 09:56 1874 Marime text
Europarlamentarul Monica Macovei a comentat, aseară, la Digi24, seară acuzațiile aduse de procurorii DNA Elenei Udrea, pe de o parte, și cele lansate de președintele Partidului Mișcarea Populară la adresa șefului interimar al SRI. Monica Macovei a vorbit și de sprijinul acordat de fostul președinte Traian Băsescu Elenei Udrea, sprijin care, în opinia sa, „a fost un rău pentru noi toți”.
 
„Nu mi s-a părut benefic pentru dânsul să o susțină. Într-adevăr, Băsescu a făcut foarte multe lucruri bune pentru România, și pe siguranța națională, și pe justiție și anticorupției. Cred că prezența doamnei Udrea lângă el a fost un rău pentru noi toți”, a spus Monica Macovei la Digi24.
 
Europarlamentarul a adăugat că îi pare „foarte rău” că Elena Udrea „a ajuns în cercul puterii”.
 
Elena Udrea a spus de mai multe ori, în ultima săptămână, că l-a informat pe fostul președinte de faptul că şeful interimar al SRI, Florian Coldea, i-ar fi cerut lui Dorin Cocoş bani pentru televiziunea lui Sebastian Ghiţă.
 
Traian Băsescu, care a sprijinit-o pe Elena Udrea și în campania pentru alegerile prezidențiale, a refuzat să comenteze scandalul iscat în politica românească de declarațiile Elenei Udrea.
 
Sursa: digi24.ro
Sursa foto: debanat.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii