Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Finanțelor "Am găsit o soluție să exceptăm de la impozitare construcțiile de pe platformele off-shore din Marea Neagră"

ro

28 Sep, 2014 22:01 1288 Marime text
Ministrul Finanțelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, a prezentat la Houston, în conferința World Affairs Council, oportunitățile de investiții în România pentru oamenii de afaceri străini. Ioana Maria Petrescu a declarat că prioritatea mandatului său este crearea unui cadru fiscal stimulativ, propice dezvoltării afacerilor și a creșterii numărului de investitori în România, potrivit Agerpres.

"Venim în întâmpinarea nevoilor investitorilor și ne dorim crearea unui cadru fiscal de dezvoltare sustenabilă, pro business. În acest sens, am găsit o soluție să exceptăm de la impozitare construcțiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagră. Acest lucru este important de avut în vedere pentru investițiile pe care le veți derula în țara noastră", a spus ministrul Finanțelor Publice, la reuniunea oamenilor de afaceri texani din Houston, la care au participat peste 300 de potențiali investitori, mai informează Agerpres.
 
Ministrul Finanțelor Publice a punctat o serie de măsuri pro-creștere susținute de actualul Guvern, între care promovarea schemelor de ajutor de stat și încurajarea activității de cercetare-dezvoltare prin acordarea de deductibilități fiscale.

Ioana Maria Petrescu a participat și la întâlnirile bilaterale dintre delegația guvernamentală a României și reprezentanții companiilor Halliburton și Exxon Mobile în cadrul vizitei oficiale a premierului Victor Ponta în Statele Unite ale Americii din perioada 23-27 septembrie 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii