Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de persoane protestează în Piața Victoriei. Manifestanții cer demisia Guvernului. Au fost instituite restricții de trafic

ro

12 Aug, 2018 21:52 1659 Marime text
Peste 6.000 de persoane s-au strâns duminică seara, în jurul orei 20,45, în Piaţa Victoriei pentru a cere demisia Guvernului, transmite Agerpres.ro. 
 
Manifestanţii scandează împotriva coaliţiei de la guvernare şi flutură steagurile României, SUA şi ale mai multor state din Uniunea Europeană.
 

"Mi-aţi găurit sufletul cum aţi găurit bugetul de stat", "20 20, Veorico nu mai pleci?", "Alegeri anticipate" sunt câteva dintre lozincile scandate de protestatari.

 
În zona Pieţei Victoriei sunt desfăşurate efective de jandarmi, poliţişti şi echipaje SMURD, manifestaţia fiind una paşnică.

De asemenea, poliţiştii au restricţionat, duminică seara, traficul rutier şi pe Bulevardul Lascăr Catargiu, de la Piaţa Romană către Piaţa Victoriei, informează Poliţia Capitalei.
 
Măsura a fost luată în contextul extinderii protestului din Piaţa Victoriei.
 
Anterior, Poliţia Capitalei a anunţat că a fost restricţionat traficul pe Şoseaua Buzeşti către Piaţa Victoriei, pe strada Paris şi pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu şi pe Bd. Aviatorilor, de la intersecţia cu str. Arh. Ion Mincu.


Sursa foto: Facebook/Rezistenții din Piața Victoriei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii