Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Răzvan Ungureanu despre căderea guvernului său "A fost trădare"

ro

29 May, 2012 00:56 1306 Marime text

Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, este invitatul lui Robert Turcescu la B1TV, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării", de la ora 20.00.

Mihai Răzvan Ungureanu şi-a făcut publice primele impresii despre Guvernul Ponta. Fostul premier a comentat şi situaţia care a dus la căderea cabinetului pe care l-a condus, după doar 78 de zile.

De ce a căzut Guvernul Ungureanu:

Ce am văzut acolo a fost una dintre cele mai neplăcute situaţii în care se află democraţia românească. A fost o trădare. Un parlamentar care are brusc revelaţia, cu câteva minute înaintea moţiunii de cenzură, şi trece  de cealaltă parte (...) cum se numeşte? Evident, trădare.

Şi atunci ce este de făcut? Trebuie pus un mercurial în sala de plen care să spună "atâta costă votul la moţiunea de cenzură", "atâta la un proiect de lege"?

Este, până la urmă, un puci parlamentar. Mi-au ajuns nişte zvonuri la ureche că unii de exemplu au cerut favoruri de la instituţii ale statului, favoruri de funcţii, favoruri materiale. Este cea mai crasă lipsă de bun-simţ faţă de electorat.

Sursa: www.evz.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii