Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:53 23 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul ministrului apărării naționale, Gabriel Leș, cu ocazia sărbătorilor pascale

ro

28 Apr, 2019 15:42 1160 Marime text
Ministrul apărării naționale din România, Gabriel Leș, a adresat următorul mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale:
 

Credinţa ne-a învăţat să privim Sărbătoarea Pascală ca pe un moment de întărire a speranţei în mai bine, un moment de optimism şi de încredere.

Ne bucurăm astăzi de cea mai importantă sărbătoare creştină, care se celebrează în comuniune cu toţi cei care cred în dăinuirea prin credinţă şi spirit de sacrificiu.

Mesajul pe care Învierea Domnului nostru Iisus Hristos ni-L transmite este unul de speranţă şi de împăcare. Această sărbătoare răspunde unei aspiraţii umane profunde, aceea a căutării binelui pentru noi înşine şi pentru cei apropiaţi nouă, a încrederii nestrămutate în tot ceea ce este drept şi frumos.

Privită cu dragoste şi respect de naţiune, Armata României îşi consolidează reputaţia de pilon al statului, de sursă de securitate şi încredere pentru fiecare cetăţean al acestei ţări. Armata României demonstrează că dăruirea, perseverenţa şi respectarea angajamentului asumat reprezintă valori fundamentale ce se regăsesc în activitatea de zi cu zi a tuturor, militari şi civili, în relaţia cu societatea, cu aliaţii şi cu partenerii.

Cu atât mai mult în aceste zile, ne îndreptăm un gând bun către militarii care, în noaptea Învierii, s-au aflat la datorie în teatrele de operaţii, în misiuni externe, departe de casă, având în inimi dorul de familii şi de cei dragi. Lor le transmit mulţumirile mele şi ale întregii echipe de conducere a Ministerului Apărării Naţionale pentru modul exemplar în care îşi desfăşoară misiunile departe de ţară şi de familii.

Dragi colegi,

Vă doresc tuturor, personal civil și militar deopotrivă,  celor ce vă aflați în serviciul activ, în cel pe bază de voluntariat, în rezervă sau retragere, veterani de război ori ai teatrelor de operații, să aveţi parte de tot ceea ce este bine şi frumos, iar aceste sărbători să ne inspire să fim mai îngăduitori, mai dornici de înţelegere şi mai buni.

Sfânta Sărbătoare a Învierii să aducă pentru toţi românii linişte sufletească şi prosperitate, iar pentru Armata României, noi semne ale împlinirii şi recunoaşterii pe plan intern şi internaţional.Hristos a înviat!

Sursa foto: Facebook (Gabriel Leș)

Ti-a placut articolul?

Comentarii