Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:07 13 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Leş, ministrul demis al MApN, face promisiuni. Ce le-a spus, ieri, militarilor

ro

26 Oct, 2019 02:54 7921 Marime text
Ministrul demis al Apărării Naţionale, Gabriel Leş, le-a transmis vineri militarilor români că pot conta pe sprijinul său în vederea continuării procesului de înzestrare a Armatei, iar echipamentele militare ce urmează să intre în dotarea lor vor întări capacitatea de luptă, potrivit Agerpres.

"Astăzi, doresc să vă transmit, dragi militari ai Armatei României în activitate, în rezervă sau în retragere, toată aprecierea mea şi întregul meu respect. Puteţi conta pe sprijinul meu în vederea atingerii unui obiectiv major, şi anume, continuarea procesului de înzestrare a Armatei României. Am convingerea că în cel mai scurt timp posibil, echipamentele militare ce vor intra în înzestrarea structurilor militare vor întări capacitatea de luptă a armatei şi vor asigura, la un nivel din ce în ce mai relevant, interoperabilitatea cu structurile aliate şi partenere. Vă spun şi astăzi, cea mai de preţ resursă a noastră este resursa umană, iar militarii noştri merită să se instruiască şi să-şi îndeplinească misiunile în condiţii optime, exploatând echipamente şi tehnică de luptă performante, de ultimă generaţie", a declarat Gabriel Leş, la ceremonia organizată la Carei cu ocazia Zilei Armatei Române.

El le-a transmis recunoştinţa sa şi militarilor aflaţi în teatrele de operaţii.

"Celor aflaţi la acest moment în misiuni departe de ţară, în teatrele de operaţii şi în structurile militare aliate ori de tip coaliţie, îndeplinind angajamentele asumate de România, le transmit recunoştinţa şi aprecierea noastră şi le doresc să se întoarcă acasă, sănătoşi, la familiile lor şi la prietenii lor. Anul acesta am sărbătorit 15 ani de apartenenţă la cea mai importanţă alianţă politico-militară din lume, Alianţa Nord-Atlantică, Armata României prezentându-se în faţa naţiunii drept una dintre cele mai profesioniste şi de încredere instituţii ale României, cu o structură care se bucură de aprecieri în rândul populaţiei, capabilă să-şi îndeplinească misiunile oricând şi oriunde este nevoie", a spus Leş.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii