Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj pe Facebook ZIUA de Constanţa Imagini de coşmar din Spitalul Clinic Judeţean (Galerie Foto)

ro

28 Apr, 2014 00:02 7713 Marime text
Luna aprilie, anul de graţie 2014, secolul XXI, mileniul III. Ai putea crede că în acest secol al tehnologiei avansate, al marilor descoperiri în medicină, eradicarea mizeriei este un obiectiv demult atins. Cu toate acestea, un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a sesizat pe Facebook starea deplorabilă în care se află cea mai mare unitate medico-sanitară din judeţ. Acesta ne-a pus la dispoziţie, spre exemplificare, şi câteva zeci de fotografii din incinta Spialului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Redăm integral mesajul primit de la cititorul nostru:
„Acesta este Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Cel în continuă renovare. Cel în care unii medici îşi fac treaba exemplar, însă cele mai multe asistente şi infirmiere sunt cel puțin nişte dive deranjate forever şi dezinteresate. Cel pentru care noi, constănțenii, plătim credite zeci de ani de acum înainte. Cel folosit în campanii electorale. Cel din cauza căruia trebuie să avem grijă sporită pentru sănătatea noastră. Nu de alta, dar vă asigur ca nu ați dori nici duşmanilor să ajungă acolo.
 
facebook, imagini de cosmar, spitalul clinic judetean constanta, gandaci
Spitalul vândut pe bucăți prietenilor ştim noi cui... Spitalul în care cad gândacii de pe tavan sau ies din sertare, în care ți-e silă şi frică să mergi la baie.
 
facebook, imagini de cosmar, spitalul clinic judetean constanta, gandaci
 
Cel în care bodyguarzii plătiți din bani publici iau la mişto bolnavii şi pacienții. Un spital cu taxă de intrare: pelerină şi cipici. În care se dau bilețele scrise de mână pentru ca pacientul/însoțitorii să cumpere zilnic tratamentul. Ca şi cum nimeni în țara asta nu ar plăti asigurarea publică de sănătate. Aveți grijă de voi, fiți sănătoşi!“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mirko 28 Apr, 2014 20:39 sigur ca da, cei mai multi medici isi fac datoria, numai de asistent NU ! SIIIGUR CA DAAAA