Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4. Apa ajunge până la brâu! Maşini blocate de viitură între Corbu şi Năvodari

ro

12 Oct, 2015 22:05 2598 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, între Corbu şi Năvodari. Potrivit primelor date, mai multe mașini au rămas blocate din cauza unei viituri pe drumul judeţean 226.

UPDATE 4, ora 23.40. Avertizări ANM

Județul Constanța, în zonele Sinoe, Istria, Săcele, Corbu, Luminița, se află, de la ora 22.00, sub avertizare cod portocaliu de ploi. „Se vor semnala ploi din care se vor cumula 30 – 40 litri pe metrul pătrat, intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 65 km/h", informează ANM. Avertizarea este valabilă până la ora 00.00.

UPDATE 3, ora 23.30

„Apa vine ca o viitură către localitate, dinspre mare. Noi, de la primărie, intervenim cu ce utilaje putem", a afirmat, pentru Agerpres, un lucrător al Primăriei Corbu. Pompierii intervin şi în aceste momente. Din fericire, cei prezenţi în maşinile blocate nu sunt în pericol de moarte.

UPDATE 2, ora 22.54
 
Până la această oră, nu a fost transportată nicio persoană la spital. Precizăm că accesul mașinilor spre comuna Corbu a fost restricționat de către Poliție, în contextul în care se circulă extrem de greu.

UPDATE 1, ora 22.27
 
Viitura s-a produs din pricina unei ruperi de nori, iar cantitatea de apă a inundat drumul care face legătura între Năvodari şi Corbu. Se pare că în jur de 20 de maşini ar fi prinse de viitură.
 
Potrivit reprezentanţilor pompierilor, în aceste momente se intervine la faţa locului, iar apa ajunge până la brâu. O familie a fost scoasă din una dintre maşini de către cei de la Staţia Midia. De asemenea, la faţa locului se află şi echipaje ale Serviciului de Ambulanță Constanța.

Sursa foto: mhalert.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii