Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul lui Bogdan Licu ca adjunct al Procurorului General, prelungit

ro

31 Oct, 2016 16:35 2206 Marime text
Delegarea lui Bogdan Licu ca adjunct al Procurorului General al României a fost prelungită cu încă şase luni, informează România TV.

Se pare că delegarea lui Bogdan Licu în funcţia de adjunct al Procurorului General al României va dura până în data de 15 mai 2017.

La începutul lunii mai, procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a delegat pe procurorii Laura Oprean şi Bogdan Licu în funcţiile de prim-adjunct al Procurorului General al României, respectiv adjunct al acestuia, delegările fiind valabile şase luni.

În urmă cu o lună, surse oficiale declarau pentru agenţia de presă MEDIAFAX că ministerul Justiţiei l-a propus pentru un mandat de procuror adjunct al procurorului general al României pe Bogdan Licu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.Bogdan Licu a fost, de la data de 16 mai 2013, prim-adjunct al Procurorului General al României, preluând conducerea instituţiei odată cu demisia lui Tiberiu Niţu. În perioada 2006-2013 a activat în cadrul CSM, fiind membru ales până în 2012 iar ulterior consilier al preşedintelui CSM.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii