Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi membri ai Consiliului de Administraţie ai CN APM SA Constanţa, SUSPENDAŢI

ro

08 Mar, 2016 13:07 1755 Marime text
Tribunalul Constanţa a dispus azi, la solicitarea SC COMVEX SA, suspendarea executării următoarelor Hotărâri ale Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Companiei Naţionale „ Administraţia Porturilor Maritime” SA:

1. nr. 5 din data de 22.12.2014 privind desemnarea lui Tudor Baltă şi Ion Viorel Olea în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie ai CN „ APM” SA Constanţa.

2. nr. 7 din data de 12.04.2014 privind desemnarea Mariana Marcela Frigioiu în calitate de membru al Consiliului de Administraţie ai CN „ APM” SA Constanţa.

3. din data de 29.03.2012 privind desemnarea lui Adrian Cighi în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al CN „ APM” SA Constanţa. 

Suspendarea este valabilă până la soluţionarea definitivă a unei alte acţiuni înregistrate pe rolul Tribunalului Constanţa.

Tudor Baltă, fost deputat în legislatura 2000-2004, a fost vicepreşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).

Marcela Frigioiu este directorul Direcţiei Financiare din Primăria Constanţa.   

În prezent, Consiliul de Administratie al CN „ APM” SA Constanţa este format, potrivit site-ului oficial al companiei, din:

Lucian BALUT, presedinte al Consiliului de Administratie
Viorel Ion OLEA, membru provizoriu si vicepresedinte al Consiliului de Administratie
Valeriu Nicolae IONESCU, membru
Adrian CIGHI, membru
Flavia Cristina TEODOSIU, membru
Marcela Mariana FRIGIOIU, membru
Tudor BALTA, membru provizoriu 

Ti-a placut articolul?

Comentarii