Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:38 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liana Voiculescu, soţia lui Dan Voiculescu Scrisoare deschisă adresată femeilor minunate ale acestei ţări

ro

11 Aug, 2014 05:59 3394 Marime text
Doamnelor acestei  ţări,
Doamnelor din România, acelora care cu credinţă  şi dăruire vă îngrijiţi copiii şi şoţii, dumneavoastră, cele multe milioane de femei, care zi de zi creaţi o punte de iubire către cei dragi şi pentru ei, vă încredinţez următoarele gânduri:

Eu sunt cea care mă aflu în situaţia de a nu-mi mai găsi bărbatul acasă, aşă cum a ameninţat Băsescu la TV o senatoare. Nu i s-a întâmplat ei, şi poate nici dumneavoastră. Dar dacă credeţi că nu urmaţi, atunci staţi liniştite, dormiţi fără griji. Eu nu mai pot. Mor şi apoi mă trezesc în fiecare clipă, de aproape doi ani, gândindu-mă că s-ar putea să fie ultima petrecută lângă omul meu. E trist, foarte trist!

Cu toate acestea, ca să ai lânga tine pe cel mai puternic bărbat din ţara asta e foarte mult. El e singurul care a mers până la capăt în lupta cu Băsescu şi a stat constant în bătaia puştilor acestuia.

Dar chiar şi aşa, având toate forţele supreme ale statului, serviciile secrete, vârfurile justiţiei, Băsescu a reuşit cu greu să-i suprime libertatea.

Să ai toate pârghiile şi abia, abia să reuşeşti în răzbunarea plănuită! Cât de mic poate să fie, dacă şi-a făcut un scop din a distruge? Cât de josnic să fii să ai ca misiune DISTRUGEREA OAMENILOR, SUBJUGAREA LOR?

Credeţi-mă, în nemernicia lui de neom a uitat de DUMNEZEU. Acest neom n-are NIMIC SFANT. Vă daţi seama cât de gol e pe dinăuntru, cât de trist... Dar Dumnezeu are grijă: nelegiuirile se plătesc întotdeauna. Nimeni nu pleacă Dincolo fără să plătească aici!

Doamnele mele, mărturisesc că eu n-am să-i fac nici un rău faptic, eu doar îl rog pe DUMNEZEU să-i dea atât cât merită, lui, familiei lui, cât şi tuturor acelora care într-un mod mârşav au contribuit la condamnarea lui Dan Voiculescu şi a colegilor săi.

Când ai pârghiile în mână, ca şef de stat, e normal să faci mult bine şi nicidecum atâta rău, aşa cum a facut Băsescu poporului român. Dar el nu-i  în stare să fie dedicat semenilor fiindcă frustrările sale îl fac să fie într-un permanent conflict cu el însuşi.

Doamnelor de bună credinţă din ţara asta, vă doresc să vă ocrotească Dumnezeu şi, în timp ce vegheaţi la liniştea iubirilor de acasă, să luaţi aminte: “SOMNUL NAŢIUNII NAŞTE MONŞTRI”!

Cu deplina solidaritate şi speranţă pentru femeile minunate ale acestei ţări,
Liana Voiculescu

sursa text: jurnalul.ro
sursa foto: zp.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • madlene 13 Aug, 2014 19:06 Doamna, stati asa sa va spun de ce nu urmeaza niciuna din "minunatele femei ale acestei tari" : Pentru ca pe vremea cand sotul dvs cumpara un teren de aur pe 3 parale, noi faceam credite pe 30 de ani sa ne luam niste apartamente de 80 de mp, mai mici chiar. Pentru ca pe vremea cand dumneata stiai ce face si te rugai la toti sfintii sa nu-l prinda nimeni, noi si sotii nostri mergeam la serviciu 8 ore pe zi si munceam de ne ieseau ochii din cap. Pentru ca in perioada comunista cand dumneata aveai de toate, noi muream de foame, dar nu turnam pe nimeni. Pentru ca avem o coloana vertebrala tare ca fierul si am incerca sa-i batem si pana la urma am divorta daca nu i-am putea potoli. Pentru ca ce ai facut dumneata o viata intreaga este o problema de alegeri, doamna, ti-a placut luxul si ai sperat ca n-ai sa platesti pentru el. Lasa dumneata goliciunea din sufletul lui Basescu, e oricum straniu ca asta te preocupa acum in loc sa faci boccelute cu chiftele. Vezi-ti dumneata de o emigrare ceva si lasa femeile minunate ale acestei tari, ca nu le place sa li te adresezi nicicum. Si inca o chestie, daca citezi, citeaza corect, ca e "somnul ratiunii". Daca nu citezi ci parafrazezi, atunci nu mai pune ghilimele.
  • oana 12 Aug, 2014 09:53 Cu tot respectul si consideratia, Nu am nimic cu dumneavoastra, dar v-ati face un mare serviciu daca ati tace din gura. Va umpleti altfel de acea substanta maro si urat mirositoare. Asocierea dvs cu o persoana ca sotul dvs este problema persoana, dar apelul pe care il faceti la femeile acestei tari reprezinta o INSULTA! Asa ca ciocul mic si joc de glezne!