Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Junior Chamber International își deschide porțile pentru constănțeni

ro

10 Apr, 2013 13:29 1912 Marime text
Filiala Junior Chamber International din Constanța face o invitație deschisă către persoanele interesate de noi oportunități de dezvoltare pe plan personal și profesional la evenimentul de PREZENTARE JCI CONSTANȚA de joi, 11 aprilie, ora 19.00 la Hotel Ibis.

La eveniment participanții vor afla mai multe informații despre organizație, cum ar fi: care este viziunea JCI, ce activități desfășoară JCI Constanța și cum contribuie la dezvoltarea comunității pe plan antreprenorial și educațional, ce beneficii si oportunități de dezvoltare au membrii JCI și partenerii JCI. Participanții la eveniment vor avea parte de o prezentare completă de aproximativ o oră și vor putea adresa întrebări. După eveniment va fi și o ieșire non-formală de socializare.


Despre Junior Chamber International (JCI)


JCI Constanța este o organizație non-profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 și 40 de ani, membră JCI Romania și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.
JCI funcționează în Romania din anul 2002 în București (grupul de initiațivă) și, începând cu 2003, în alte orașe din țară: Timișoara, Constanța, Brașov, Bucuresti, Iași, Cluj, Lugoj, Sibiu, Targu Mures și Oradea.

Printre membrii de marcă ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinti ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.


La nivel international JCI are parteneriate cu Camerele de comert la nivel national si local, cu ONU si cu AIESEC, iar in Roamnia cu CCIRB - Camera de Comert si Industrie a României si a Municipiului Bucuresti, ANSIT - Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor, JAR - Junior Achievement Romania si AIESEC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii