Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Accident rutier pe DN2A, între Dorobanțu și Nicolae Bălcescu. Două persoane, printre care și un copil, au fost rănite (galerie foto)

ro

19 Jul, 2018 10:47 4631 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN2A între localitățile Dorobanțu și Nicolae Bălcescu din județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, în data de 19.07.2018, ora 08.38, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Harsova,  a condus un autoturism marca Land Rover pe  DN 2A, dinspre localitatea Dorobanțu către localitatea Nicolae Bălcescu. 

În momentul în care a ajuns în zona km 173+600 a intrat în depășirea unui autoturism peste marcajul longitudinal simplu discontinuu.

Pentru a evita impactul cu acest autoturism, un bărbat, de 31 de ani, din localitatea Năvodari, care conducea un autoturism marca BMW regulamentar pe DN 2A dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către localitatea  Dorobanțu, a tras dreapta de volan, ieșind în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporala uşoară a conducatorului autoturismului marca BMW si a unui minor, de 15 ani din localitatea Nicolae Balcescu, pasager în acest autoturism.

Sursa foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii