Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Jaf la casa de amanet Concret Finance din Constanța Hoții au furat două kilograme de aur dar și bani

ro

21 Apr, 2014 09:30 7719 Marime text
jaf, casa, amanet, constanta, kilograme, aurJaf la o casă de amanet din Constanța, în această dimineață. Hoții au furat două kilograme de aur dar și bani. Conform primelor date, la momentul jafului, în casa de amanet se aflau două angajate. Casa de amanet se afla în zona Galeriilor Soveja.

UPDATE 1

Surse apropiate anchetei susțin că obiectivul vizat aparține Concret Finance, unitate care are puncte de lucru în Constanta, Navodari si Ovidiu.
jaf la o casa de amanet din constanta
Casa de amanet Concret aparține lui Walter Kaunz (foto). În luna ianuarie 2013, militarii constănţeni au fost alertaţi că la intersecţia străzilor Bucureşti cu Aleea Violetelor o bombă ar fi amplasată la o maşină, parcată lângă Piaţa Obor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi. Bomba ar fi amplasată la un automobil BMW X5. Geniştii au verificat automobilul cu un robot specializat. Maşina aparţinea lui Walter Kaunz. Acesta a găsit pe parbriz un bilet pe care scria „Nu urca, suna-mă” şi un număr de telefon, care aparţinea vecinei. Femeia i-a spus că două persoane ar fi montat ceva pe maşină. Ulterior verificărilor, geniştii nu au descoperit nimic suspect.
jaf, casa, amanet, constanta, kilograme, aur
UPDATE 2

Hoții au intrat în casa de amanet pe ușa din spate, în jurul orei 4 dimineața. Ușa era deschisă. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

UPDATE 3

Angajatele au fost amenintate cu șurubelniță.

jaf, amanet
Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii